egy marék lepke

– Na, akkor magyarázzátok el nekem, miért hülyeség egy nős, háromgyerekes finnel szexcsetelni.

– Neked, lyányom, egy marék lepke lakik a fejedben. Naaagyon okos lepkék, de azért mégiscsak lepkék.

Advertisements

11 thoughts on “egy marék lepke

 1. Amíg senki nem veszi komolyan, addig is “hülyeség”, ártalmatlan. A gáz eggyel odébb kezdődik. Viszont erről eszembe jut egy aranyos, piszológiaialag is érdekes finnországi történet:)

 2. “addig is “hülyeség”, _de_ ártalmatlan” – így jár az, aki egyszerre akar mesét nézni és kommentelni.

 3. 1. Bob&Margaret. Stressed Ericet már végignéztem:///
  2. Votl Finnországban egy aranyos osztályfőnököm, aki tetszett is, de én se gondoltam komolyan (=4 hónapra küldtek oda ká ajrópából+ha jól láttam volt gyűrű az ujján+és egyáltalán, _tanár_ vazze, kell nekem a rangkór-stich/jogi balhé/alá-fölérendeltségi viszonynak akár a gyanúja is? Nem hát.). Előtörténetében szerepel olyan, hogy baromi határozottan elintéztettem vele egy hivatali ügyemet, illetve, hogy kaptam egy borzalmas hírt és ezek után kapaszkodtam bele a karakterbe, mert olyan joviális arc volt a kedves oldalpillantásaival és tipikusan finnekre jellemző pösze angol kiejtésével. Egy darab mondatot beszéltünk finnül is, na.

  • szerintem mindenkinek volt egy tanár-diák crushja, ez valahogy kódolva van a szereposztásba, egyszerűen szexi és kész 🙂

   • Egyfelől ja, másfelől viszont ez a megfogalmazásvazze, mint amikor valaki azért esik bele egy hótt jellegtelen fasziba, mert _egzotikus helyről jött_. Azért többminden benne van egy ilyenben. M esetében speciel az is benne volt, hogy egy hótt joviális faszi, nekem meg akkor halt meg Magyarországon Tatám előző nap. M meg eleve szimpatikus volt, a szerelem meg olyasmi, mint egy drog, oszt zsupsz.

   • szerintem ez tobbnyire osszefugg azzal, h az ember epp erzelmileg gyengebb, a tanar meg tok kedves es jofej es puff! remek kombinacio. de sztem az siman lehet eleg szexi, h vki a tanarod (tanit teged, tobbet tud nalad). a tanarok szexik, erre Piton professzor a legjobb pelda 🙂

 4. Na nem az, hogy rakastan sinua, de felröhögtem a gondolatra:)))) Nem emlékszem, de az még a pre-meghülyüléses időszakban volt és utána visszasírtam az időszakot, amikor hótt nyugalommal, határozottan bírtam berontani M-hoz.

 5. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Opera, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, amazing blog!

Kommentet a blognak!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s